Dodano: 2008-03-11 14:52
Witam Narea, Cold
wiosna wiosną, a u mnie jak na złość chmury są i co chwilę padać zaczyna
Ale znalazłam dziś koniczynkę czterolistną i motylek cytrynek przed nosem przeleciał
Aż mi się micha zaczęła cieszyć 
Niechaj nie należy do nikogo ten, który może należeć do siebie. Noli me tangere
Dodano: 2008-03-11 14:59
| Anielica napisał(a): |
Witam Narea, Cold
wiosna wiosną, a u mnie jak na złość chmury są i co chwilę padać zaczyna
Ale znalazłam dziś koniczynkę czterolistną i motylek cytrynek przed nosem przeleciał
Aż mi się micha zaczęła cieszyć ![]() |
i o to chodzi :) cieszyc sie malymi rzeczami ... jak dla mnie rewelacja , jutro pewno bedzie slonce i u Ciebie :)
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-03-11 15:02
Jak nie słońce, to pierwsza wiosenna burza :D
Jeszcze trochę i kwiaty we włosy zacznę sobie wpinać 
Dodano: 2008-03-11 15:07
....jak w dobrej telenoweli ostatnio tutaj jest
. Człowieka nie ma "kilka" dni i okazuje się, że nic nie stracił. Taka strata to czysty zysk.
Pozdrawiam.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-03-11 15:10
Semjanku, co się dziwisz? Starość nie radość i zmieniać nic się nie chce
Conajwyżej, Dottore córki się dorobił 8)
Dodano: 2008-03-11 15:16
| Semjan napisał(a): |
....jak w dobrej telenoweli ostatnio tutaj jest . Człowieka nie ma "kilka" dni i okazuje się, że nic nie stracił. Taka strata to czysty zysk.
Pozdrawiam. |
gdzieś Ty misiek był??? my się tu martwiliśmy o Ciebie (przynajmniej niektórzy...
) a Ty ani słowa, ani słowa... nieładnie, nieładnie...
Dodano: 2008-03-11 15:18
kwiaty we wlosach , wiatr w zagle ...
semjan z ta telenowela to po calosci :D
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-03-11 15:44
(rozglada sie po lokalu)
SEMJAN!!! (pisk :lol:)
(rzuca sie na szyje)
Gdzies byłes jak Cie nie było?
Masz wielkiego klapsa od S. za wagary od DC
Tucze sie genialnym ciastem :) popijam kawke, a teraz ide na dymka :) Normalnie zyc nie umierac :lol:
Dodano: 2008-03-11 16:08
| Selene69 napisał(a): |
| (rozglada sie po lokalu)
SEMJAN!!! (pisk :lol:) (rzuca sie na szyje) Gdzies byłes jak Cie nie było?
Masz wielkiego klapsa od S. za wagary od DC
|
O tak!
proszę jeszcze jeden :lol:
Wagary jak wagary...z bólem serca muszę stwierdzić, że czasy starego DC odeszły pomiędzy książki...teraz jest nijako, wręcz zamydlanie osiąga krytyczne wartości by nie powiedzieć: brodzenie w mule.
Nie miałem weny do brodzenia. Chociaż powiem Ci, że dobrze mi to na "cerę zrobiło" :D :lol: :D :lol: ach te osady z morza martwego :roll:
Oj Droga S. buziaczek Ci się należy.
:arrow: Narea...może i Ktoś sie głowił i martwił...może...kto to wie
Dodano: 2008-03-11 16:47
O tak! proszę jeszcze jeden :lol: |
:twisted: mrrr, a kolejny dodaje gratis
| z bólem serca muszę stwierdzić, że czasy starego DC odeszły pomiędzy książki...teraz jest nijako, wręcz zamydlanie osiąga krytyczne wartości by nie powiedzieć: brodzenie w mule. |
Ehhh, wiesz, mam podobne odczucia, ze 'stare' DC odeszło...
| Oj Droga S. buziaczek Ci się należy. |
O tak, mrauk, poprosze jeszcze jeden :lol: :wink:
Dodano: 2008-03-12 08:46
krótko i na temat
dzien dobry :)
Dodano: 2008-03-12 08:56
Dzień dobry.
Dodano: 2008-03-12 09:43
Dzień dobry, sorki że wczoraj nie mogłem zostać dłużej ale dzisiaj już jest spoko. Btw widzę same krótkie "dzień dobry" wtf?? :twisted:
Dum Deus calculat, mundus fit.
Dodano: 2008-03-12 09:49
Cześć Woland
Wena twórcza się wyczerpała, leje jak z cebra i w ogóle dziś gryzę :?
Dodano: 2008-03-12 09:50
a ja również krótko i na temat...BEZ KOMENTARZA.
Dodano: 2008-03-12 09:53
| Anielica napisał(a): |
| Cześć Woland
Wena twórcza się wyczerpała, leje jak z cebra i w ogóle dziś gryzę :? |
Masowy Dzień Świra?? Paranoja, ale myślę że później się rozkręci :twisted:
Dodano: 2008-03-12 09:54
coś w ten deseń...
Witam Semjan, maruderze
Dodano: 2008-03-12 10:07 Zmieniono: 2008-03-12 10:35
| Selene69 napisał(a): |
| [quote:9f79ea8227="Semjan"]z bólem serca muszę stwierdzić, że czasy starego DC odeszły pomiędzy książki...teraz jest nijako, wręcz zamydlanie osiąga krytyczne wartości by nie powiedzieć: brodzenie w mule. |
Ehhh, wiesz, mam podobne odczucia, ze 'stare' DC odeszło...[/quote:9f79ea8227]
Widzę, że osamotniona w takowym przeświadczeniu nie jestem :roll:
Od jakiegoś czasu zadekowałam się w "podziemiach"...przynajmniej w nich utrzymał się "ten" klimat...
EDIT: piaf
Bry wszystkim.
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-03-12 10:10
Witam wszystkich po kolei i kazdego z osobna...
:arrow: Semek - musialem wziac pare glebszych, zeby powstrzymac sie Ptysiu od skomentowania tego, co zes napisal...Powiem krotko: Zamiast owijac w bawelne i dziwne aluzje robic to bys lepiej prosto z mostu wylozyl o co chodzi... Ja tam dluzej nie mam zamiaru zgadywac o co Ci kaman... Odpisac, albo oddzwonic to chyba nie jest jakims ciezkim wysilkiem. Poza tym zastanawiam sie czy zamierzasz sie odezwac w koncu jesli chodzi o sobote czy postanowiliscie juz cos innego z Justynka... Your choice...
Dobra, a teraz dajcie mi cos mocnego, bo ledwo, co z jednymi debilami w firmie, skonczylem to kolejni juz w kolejce stoja... Co za popierd... dzien...
ZEGNAM
Dodano: 2008-03-12 10:17
Miałem racje to naprawdę Dzień Świra 
Dodano: 2008-03-12 10:24
No cześć, padre :*
To co? Dzisiaj oboje warczymy i gryziemy?
Mnie własnie łaskawie poinformowano, że został mi tylko tydzień pracy :evil:
Zaje..fajnie[/b]
Dodano: 2008-03-12 12:54
Witam,
What the Fuck is wrong with you people? Widzę, że DC stało się kolejnym tematem dla bezsensownych nabijaczy postów, bo jaki sens jest w pisaniu samego "dzień dobry"? Hello, obudźcie się! Od wczorajszego ranka doszłam do takich wniosków, wchodzę na DC, a tu cała litania 2 stron pierdolenia kotka przy pomocy młotka.
Napisałam co mi zalega w muzgownicy, wracam do pakowania walizki, dokręcania dreadfallsów, czyszczenia sukni i rozplątywania pasków przy spódnicy.
Wybierającym się do Warszawy życzę świetnej zabawy, pozdrówcie kogo trzeba ode mnie
Mam nadzieję, że w Hannoverze nie pada :roll: Dochądzą do mnie sygnały, że ten koncert, a przede wszystkim after, to będzie jeden wielki electro amok :lol:
Szczęścia w mrokach!
Dodano: 2008-03-12 13:13
Hej Selene :*
Szczęściaro Ty...do Hannoveru sobie jedziesz...ach...Tylko pozazdrościć, bo (fakt, może tylko z opowiadań i internetu) wiem jakie imprezy ci Niemcy potrafią zorganizować - raj dla electromaniaków
Czyli coś co tygrysku lubisz najbardziej :twisted:
Dobrej zabawy Ci życzę zatem...na pewno będzie świetna 8)
W imieniu ekipy FOTN dziękuję, my tez będziemy się świetnie bawić, choć w odmiennych klimatach 8)
Kucze no...ale masz fajnie :)
P.S. Pozdrowionka od HAni dla Ekipy SSmanów and Dottore 8)
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-03-12 13:35
Kur... no. Zamiast uzalać się jak jest źle itp. ruszmy swe leniwe dupy i zmieńmy tu coś, żeby nie było narzekania. Ja właśnie sobie uświadomiłam, że dupa z moich marzeń - filologia fińska odpłynęła w siną dal, historia położy wszystko nad czym tak pracowałam i pielegnowałam marzenia, dupa, dupa, dupa, D - U - P - A. modlę się teraz, żeby jakiekolwiek studia zrobić...i elegancko czarne chmurki zasłały mi niebo. I nie pierdolmy kotka przy pomocy młotka już, proszę, bierzmy się do roboty.Jak nie to nie. Wasz wybór, tylko mi nie marudzić, że to nie pasi, tamto nie pasi.
Pozdrowienia, miłego dnia, idę się pochlastać. papa.